foradia cdturisme

200.000 persones es podrien vacunar en el primer trimestre de 2021 a la Comunitat Valenciana

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, d'acord amb les estimacions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló i amb membres de la comissió de vacunació de la Comunitat Valenciana.

Segons ha avançat el president, s’estan ultimant tots els procediments per què la Conselleria de Sanitat comence les vacunacions “al més aviat possible”.

Puig ha explicat que les previsions són començar a rebre les primeres dosis en gener i arribar fins a les 400.000 durant el primer trimestre de 2021, és a dir, que per a aquest moment ja es podria vacunar a 200.000 persones a la Comunitat Valenciana.

Aquesta remesa seria de la companyia Pfizer, i consta dos dosis per persona.

A més, podrien arribar altres dosis en funció dels acords que s’arribe amb altres companyies farmacèutiques, segons ha explicat el cap del Consell.

La vacunació començarà pels grups prioritaris: persones que viuen a residències, personal que treballa en aquests centres, personal sanitari i sociosanitari i persones vulnerables.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *