foradia cdturisme

El Ban Reial ja té el seu llibre dedicat per a la infància

Aquesta iniciativa l'ha dut a terme la regidoria de Política Lingüística i aquests llibres es repartiran entre els centres educatius

La regidoria de Política Lingüística enguany ha tornat a editar una publicació dedicada al Nadal Alcoià. En concret s’ha dedicat a l’acte del Ban Reial i ‘les burretes’.

En total s’editaran 10.000 exemplars, i la majoria d’ells es repartiran pels centres educatius d’Alcoi.

El llibre té una xicoteta introducció, en la qual s’expliquen les peculiaritats de l’acte i es fa un homenatge a molts dels autors i autores del text del Ban Reial.

Tota la història es pot seguir de manera gràfica i visual, ja que hi ha il·lustracions i un senzill vocabulari que ho complementa.

Rosanna Crespo ha sigut l’encarregada de realitzar i dissenyar aquest llibre, que és el quart de la col·lecció.

“Alcoi és Ciutat del Nadal, vivim aquesta celebració de manera especial i tenim uns actes únics que ens fan que la màgia arribe any rere any. Des de la regidoria de Política Lingüística tornem a fer una aportació per enriquir el nostre patrimoni cultural i que la infància de la ciutat, així com els possibles visitants puguen conéixer millor el Nadal Alcoià amb el nostre vocabulari”, ha explicat Raül Llopis, regidor de Política Lingüística.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *