foradia subscriutegrat

Rotary Club Alcoy Font Roja du a terme una nova iniciativa solidària

30 famílies podran beneficiar-se d'aquesta iniciativa en la qual s'han facilitat aliments frescos

Més de 30 famílies d’Alcoi s’han beneficiat de la campanya de Rotary Club Alcoi Font Roja destinada a facilitar verdura, carn i peix a persones que ara mateix necessiten aquesta ajuda per tal de completar la seua alimentació.

Està previst que es puga incrementar el nombre de persones que poden acollir-se de manera progressiva durant els pròxims mesos.

La Creu Roja s’encarrega de proporcionar menjar no perible i ha afegit aliments frescos per tal de garantir i aconseguir una nutrició saludable.

Des del Rotary Club Alcoi Font Roja volen que aquesta iniciativa tinga un doble objectiu. Per una part els usuaris d’aquest servei tindran uns vales que podran utilitzar als establiments de comerç pròxim, com per exemple, a moltes de les botigues del Mercat de Sant Roc, que participa en aquesta acció, així que l’altre objectiu és revertir aquests diners dels vales en l’economia local.

Els vales són de caràcter mensual i les quantitats són determinades en funció dels membres de cada unitat de convivència.

Està previst que aquesta campanya dure tot el temps que dure la crisi econòmica que ha provocat la Covid-19.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *