foradia becasivace

Gandia guanya per segon any consecutiu ‘4 flors d’Honor’

Aquest reconeixement es dona als projectes municipals d'enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics

Gandia ha obtingut per segon any consecutiu el reconeixement ‘4 Flors d’Honor’, dins de la iniciativa ‘Viles en Flor’ de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortofrutícola de la Comunitat Valenciana.

Aquest certamen valora la riquesa natural i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement públic dels projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics.

Diana Morant, alcaldessa de Gandia, i Alícia Izquierdo, regidora de Gestió Responsable del Territori, han sigut les encarregades de rebre el guardó per part dels patrocinadors de Viles en Flor, Raúl Aznar i Lara Magraner, i la secretària de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana, Rosa Muñoz.

“És un reconeixement al gran treball que portem a terme des de fa dècades a Gandia”, ha declarat Morant.

Des de Gandia s’està treballant per executar aquesta estratègia d’una manera planificada, que busca millorar la qualitat urbana dels espais verds.

A principis d’any a la localitat hi havia una mitjana de 24 metres quadrats de zones verdes per habitant. Durant l’any s’ha incrementat fins als 27, ja que s’han sumat zones al parc Baladre, la zona de l’espigó del port o les Foies. Així Gandia està posicionada com una de les millors de l’Estat.

Els 27 metres quadrats de zona verda per persona censada a Gandia, és quasi el doble del que recomana l’OMS, que fixa un mínim de 15 metres quadrats per ciutadà.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *