foradia subscriutegrat

Alcoi i Gandia contribueixen a la reivindicació de la defensa i millora de les pensions

• Cal valorar la importància de reivindicacions d’aquests tipus per tal d’aconseguir millores socials • Ha destacat la presència de membres i representants de partits progressistes com Compromís, PSOE, Unidos Podemos, i l’absència dels altres

Pensionistes presents i futurs de desenes de ciutats de tot el país s’han mobilitzat una vegada més reivindicant unes pensions dignes. Reivindicacions que es fonamenten, no a soles en les baixes quantitats econòmiques de les pensions actuals (que no troben una proporció real amb el cost de vida), sinó també en els indicis de risc de futur que hi ha presents: grans sectors de poder promovent pensions privades i dient que les pensions públiques no són sostenibles.

Des d’un punt de vista històric, cal valorar la importància de reivindicacions d’aquests tipus per tal d’aconseguir millores socials: sempre que s’aconsegueix una millora social és perquè hi ha una majoria que la reivindica. Una funció que, en matèria de pensions públiques, està fent-la el col·lectiu dels jubilats i pensionistes presents i futurs.

Alcoi i Gandia són dues de les ciutats que han contribuït, aglutinant a gent de les comarques del voltant, al fet que la geografia espanyola haja viscut aquesta jornada de reivindicació. A més de la societat civil, a les manifestacions, ha destacat la presència i implicació de membres i representants de partits progressistes com Compromís, PSOE, Unidos Podemos, i l’absència dels altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *