lasarga alcoimpuls

Possibles punts estàtics per a recollir les cartes als Reis d’Orient

Des de l'Ajuntament d'Alcoi estan treballant per què la trilogia dels Reis d'Orient es puga celebrar d'una forma adaptada a la situació

Enguany ‘Alcoi Ciutat del Nadal’ continuarà estant present, encara que la pandèmia obligue a canviar moltes de les nostres tradicions.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’està treballant per a poder dur a terme totes les activitats nadalenques que siga possible, adaptant-se a la situació actual.

Un dels esdeveniments que suposarà tot un repte per a organitzar de manera segura és la trilogia dels Reis d’Orient. La regidora de Festes, Carol Ortiz, ha assenyalat que: “la trilogia del Nadal Alcoià no podrà ser com fins ara, però hem treballat diferents alternatives per poder mantenir la màgia”.

Des de l’Ajuntament s’estan treballant diferents alternatives “per poder mantenir la màgia”, explica Ortiz, que afegeix que: “tenim diferents plans en funció de com estiga la situació sanitària en eixe moment, però, el que està clar, és que els Reis d’Orient vindran a Alcoi un any més”.

“La festa dels Reis es caracteritza per la màgia i precisament això és el que volem mantenir, eixa màgia”, ha destacat la regidora de Festes.

A hores d’ara, s’està estudiant la possibilitat de fixar punts estàtics on poder recollir les cartes als Reis d’Orient, i ubicar el seguici reial. Així encara, des de l’Ajuntament insisteixen en que en les pròximes setmanes es concretaran les iniciatives preparades per a poder gaudir de la trilogia dels Reis Mags.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *