foradia subscriutegrat

Liduvina Gil visita l’Associació de Persones Sordes de Gandia

En la reunió entre l'associació (APESORGA) i la regidora de Sanitat s'han abordat aspectes sobre el conveni de col·laboració entre aquesta entitat i el consistori

La regidora de Sanitat, Liduvina Gil, ha estat de reunió amb els responsables de l’Associació de Persones Sordes de Gandia (APESORGA), per tal de tractar aspectes sobre el conveni de col·laboració entre les dues institucions.

Els representants d’APESORGA han informat Gil que l’associació s’encarregarà de traduir a llenguatge de signes tota la informació cultural i turística que hi ha a la localitat.

L’objectiu és que mitjançant un codi QR les persones sordes puguen accedir a tota la informació que es genere.

Una vegada finalitzada la reunió, la regidora de Sanitat ha declarat que: “hem de continuar treballant fins a la plena integració de les persones sordes de Gandia i de la comarca”. A més, ha recordat que es reprendrà la formació dels funcionaris de l’Ajuntament perquè puguen atendre a persones amb discapacitat auditiva.

“Ens hem compromés al fet que tant la Policia Local com la Policia Nacional puga disposar de sistema ‘SVisual’ que permet que una persona sorda puga a través d’una pantalla comunicar-se gràcies a un traductor i que el Debat de l’Estat de la Ciutat compte amb un intèrpret de signes”, ha anunciat Liduvina Gil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *