foradia camaraalcoi

20 esportistes no professionals s’han beneficiat d’una ajuda de 14.000 euros

Aquesta subvenció es dona a esportistes no professionals que, han d'acreditar una qualitat inicial i una especial dedicació a l'esport, tenen una projecció immediata o futura per a l'esport

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han dut a terme un any més la convocatòria d’ajudes econòmiques, en règim de concurrència competitiva, per a esportistes no professionals de la localitat que han acreditat una qualitat inicial i una especial dedicació a l’activitat esportiva, i que tenen una projecció immediata o futura en l’esport.

Aquesta ajuda ha sigut de 14.000 euros que s’han repartit entre 20 esportistes locals no professionals. L’import mínim de les ajudes ha sigut de 300 euros i el màxim de 2.000.

L’objectiu és consolidar la progressió del rendiment de les persones esportistes i es destinen a sufragar, o totes, o alguna part, les despeses ocasionades per la participació en la seua modalitat esportiva, en les competicions de la temporada 2019/2020.

Segons ha destacat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, “Ha sigut un any complicat per la Covid i moltes modalitats i esportistes no han pogut participar en els campionats, però tot i això, hem volgut reconéixer l’esforç de tots ells I donar les ajudes que són per a persones que porten el nom de la nostra ciutat per tot el territori. No són professional i han de costejar-se moltes despeses per a poder dur a terme amb èxit el seu esport i en la majoria dels casos compaginar-los amb els seus estudis, per això estem segurs que aquesta concessió els serà molt profitosa per a continuar complint els seus objectius i aconseguir noves metes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *