foradia cdturisme

El Barri La Sang vol una solució al problema de les façanes

Des de l'Associació de Veïns i Veïnes del Barri La Sang va presentar una proposta als pressupostos participatius que segons indiquen, va ser exclosa encara que tenia els avals suficients

Recentment s’ha creat l’Associació de Veïnes i Veïns del Barri La Sang, amb l’objetiu de reclamar una solució definitiva al problema de despreniments de les peces de marbre de la façana.

Des de l’associació han explicat que van presentar una proposta als pressupostos participatius, proposta que va ser avalada àmpliament per la ciutadania i que, segons indiquen, “el govern municipal va excloure del procés de votació final, al·legant que no procedia”.

L’associació ha reclamat en temps i forma, però les explicacions rebudes “no incloïen cap explicació legal o administrativa”, declaren els afectats.

Ara, els veïns i veïnes reclamen un compromís seriós per part de l’Ajuntament perquè incloga una partida als pressupostos per redactar un projecte de rehabilitació. “Entenem que no serà finançat íntegrament per l’administració local, però que ha de significar el primer pas i definitiu per trobar una solució de la mà de la Generalitat o del Ministeri”.

Per això han escrit a tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Alcoi perquè en el debat dels pressupostos tinguen en compte aquest tema, i han enviat als grups polítics de les Corts Valencianes i a la Conselleria d’Habitatge una sèrie de reculls de premsa per a informar dels antecedents de la situació que estan patint actualment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *