foradia subscriutegrat

Les façanes de la Sang seran estudiades i es buscaran solucions a la seua degradació

En el plenari de febrer es va aprovar una moció en la qual l'Ajuntament es comprometia a ajudar al veïnat d'aquest barri. Segons indiquen des de la Sang, és la primera vegada en dos dècades que l'administració local reconeix el deute moral i material que manté amb el barri

dav

Durant el plenari de l’Ajuntament del mes de febrer es va aprovar una moció en la qual el consistori es comprometia, textualment a “facilitar als veïns i veïnes del barri de La Sang un estudi sobre les causes de la degradació de la promoció pública d’habitatges, la recerca de les possibles solucions i la mediació i assessorament per al finançament d’aquestes reparacions”.

Des del barri La Sang celebren que: “Es tracta de la primera vegada en dos dècades que l’administració local reconeix públicament el deute moral i material que manté amb el barri, després d’impulsar un projecte que arrossega greus deficiències des de la seua construcció”, i per això volen agrair: “la iniciativa de Guanyar Alcoi i Compromís, per presentar la proposta, i a la resta de grups municipals per recolzar-la al plenari. Una unanimitat que poques vegades es dona i que ha de servir per a impulsar un projecte imprescindible”.

A més, des de l’Associació del barri, volen manifestar públicament: “el reconeixement a totes les veïnes i veïns que durant tot aquest temps no s’han rendit davant les traves burocràtiques i polítiques, i han continuat reclamant justícia. Una solució als greus problemes de les façanes que, malauradament, alguns d’ells ja no podran veure”.

“Cada dia que passa vivim un risc real d’un accident mortal i més ara quan el barri serveix de pati a un bon nombre d’alumnes del centre escolar veí. Confiem que s’estiga treballant de valent en el tema i ens mantenim a l’espera de poder traslladar personalment el problema a la Conselleria d’Habitatge”, indiquen des de La Sang.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *