foradia subscriutegrat

Ibi rep la visita del president de la Generalitat Ximo Puig

Aquesta visita, durant la qual ha acudit al Museu Valencià del Joguet, s'ha dut a terme per què el cap del Consell ha fet una ruta per les localitats amb sectors productius relacionats amb el Nadal

L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i la corporació Municipal, han rebut la visita del president Ximo Puig, que ha estat de ruta per les localitats en les quals es fabriquen productes nadalencs, concretament a Ibi els joguets.

Puig ha valorat la qualitat d’aquests productes i ha assegurat que la província d’Alacant ofereix: “una capacitat industrial molt potent i compta amb una gran riquesa en aquests sectors industrials que estan associats a comarques que permeten que el territori estiga més articulat”.

El president ha signat al Llibre d’Honor de la localitat, i ha mantingut una reunió privada amb Serralta, en la qual, l’única petició de l’alcalde d’Ibi ha sigut la construcció i posada en marxa d’un geriàtric per a la localitat. La resposta de Puig ha sigut que considera que és una demanda justa, i més ara, que les persones majors són les grans afectades per la pandèmia.

A més, Ximo Puig ha anunciat que es dotarà amb 100.000 euros per a l’any 2021 a la casa dels Reis Mags d’Ibi.

Durant la visita també ha acudit al Museu Valencià del Joguet per tal de veure les instal·lacions d’aquest centre que s’ha creat per a la conservació, investigació i difusió del patrimoni jogueter industrial que des de 2013 està ubicat en la Fàbrica Payá, i que ara compleix els 30 anys des de la seua creació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *