foradia pressupostparticipatiualcoi

La conselleria d’Economia Sostenible dona 260.000 euros a Gandia

Aquestes ajudes urgents aniran destinades al Comerç i l'artesania que s'ha vist afectada per la Covid-19. A més, la Diputació de València subvencionarà amb 50.022 euros a la localitat per al contracte d'obres d'adequació i millora en els patis de les Escoletes Municipals

Segons han informat els portaveus del govern de Gandia, Josep Alandete, i José Manuel Prieto, l’Ajuntament de la localitat ha rebut una concessió directa per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç I Treball. Es tracta d’una subvenció de 257.770 euros que aniran destinats a ajudes urgents per al comerç i l’artesania de la localitat que s’han vist afectades per la Covid-19.

Però, aquesta no és l’única subvenció, ja que, des de la Diputació de València s’han rebut 50.022 euros per al contracte d’obres d’Adequació i Millora en els patis de les Escoletes municipals corresponent al Pla de millora d’Espais Educatius Municipals del 2018.

La Junta de Govern Local, també ha informat que s’ha rebut una concessió de 822.000 euros de part del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana per a la rehabilitació de l’Alqueria de la Torre dels Pares, dels quals el ministeri aportarà 616.500 euros.

Un altre dels anuncis de Prieto ha sigut que s’incorporaran 50 persones a treballar a l’Ajuntament de Gandia a través de programes ECOVID-2020 i EMPUJU-2020, que tenen com a objectiu reforçar tasques d’informació, logística i suport de l’Administració local amb relació a la Covid-19. El Govern local també ha aprovat la Modificació de la Relació de llocs de Treball, per la qual s’augmenten 6 places d’administratius que permet completar la promoció interna del col·lectiu d’Administració General del Consistori.

A més, l’Ajuntament de l’Eliana i el de Gandia han aprovat un conveni per a la utilització de les respectives borses de treball. Les més destacades d’elles, entre d’altres, són els llocs de psicòleg, treballador social o enginyer.

La Junta de Govern local també ha aprovat el Pla Anual de Contractació de l’Ajuntament de Gandia per a l’any 2021. Els expedientes de contractació que els departaments han previst es podran consultar públicament en la plataforma del contractant una vegada elevat l’acord.

Prieto ha informat sobre la proposta de la regidora d’Habitatge d’adherir-se a l’Associació de Gestors Públics d’Habitatge i de Sòl amb l’objectiu de compartir coneixements, establir sinergies amb altres administracions en l’àmbit regional i nacional, o participar en les polítiques d’habitatge i de sol de les administracions públiques, siga residencial, industrial, comercial o d’equipament, i de gestió de serveis públics vinculats als mateixos o de naturalesa social.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *