foradia elgrat

Més de 70 llocs de treball gràcies a nou hotel Caleia Gandia SPA

Cambrers, cuiners, personal de neteja i manteniment, recepcionistes són els perfils més demandats

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, han visitat l’Hotel Caleia Gandia SPA per a comprovar que aquest hotel de quatre estreles superior ja està quasi finalitzat.

Morant, ha explicat que l’empresa li ha comunicat que tenen la intenció d’obrir les portes de cara a l’estiu i d’ací a poc temps s’iniciarà la selecció de personal, ja que es necessitaran més de 70 treballadors per a dur a terme el seu funcionament. Entre els perfils més demandats estan els cambrers, cuiners, personal de neteja, recepcionistes, personal de manteniment, persones per a la direcció i altres.

El procés es durà a terme a Gandia, i preferiblement es contractaran a persones de la ciutat o la comarca. Els interessats poden entregar el seu currículum a les oficines de l’Urbalab o al correu sleccion@playasenator.com

L’alcaldessa també ha fet referència a les millores que s’han realitzat en l’entorn urbà d’aquesta zona de la plata, gràcies a una inversió d’uns 400.000 euros, que s’han pogut mobilitzar gràcies als impostos que ha generat la construcció de la infraestructura hotelera i que han contemplat la creació d’una nova plaça pública de 400 metres quadrats, i millorar els vials i mobiliari públic de la zona.

El regidor de Turisme, ha incidit que aquesta nova infraestructura suposarà “un revulsiu per al sector turístic i per a la ciutat, ja que amplia la nostra oferta cap a clients d’un major poder adquisitiu”, i ha afegit que: “serà dels pocs hotels nous que obrin les portes tot i la pandèmia. Un aspecte que indica la importància que està adquirint la nostra ciutat a l’hora de captar inversió privada”.

Aquest hotel comptarà amb 200 habitacions distribuïdes en 10 plantes, de les quals 30 seran suites. Tindrà 13 altures i serà edificat amb els màxims requisits en l’àmbit energètic i mediambiental, i tindrà un disseny modern. A més, sobre la superfície de 5.000 metres quadrats, també es comptarà amb un complex residencial de 90 apartaments.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *