foradia subscriutegrat

Gandia col·labora amb l’Associació Espanyola contra el Càncer amb una carrera

Aquesta setena edició de 'Run Càncer 2020' s'ha celebrat de forma virtual i la recaptació aconseguida es destinarà per a lluitar contra aquesta malaltia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per les regidores d’Esports i Joventut, i Sanitat i Polítiques Saludables, Lidia Morant i Liduvina Gil, s’han reunit amb la presidenta de l’Associació Espanyola contra el Càncer de Gandia, Maribel Codina, i el responsable d’aquesta entitat a València, Tomás Trénor, per tal de celebrar la setena edició de la ‘Run Càncer 2020’.

La carrera s’ha dut a terme de manera virtual, amb l’objectiu de visibilitzar la tasca que realitza l’associació. A més la recaptació d’aquest esdeveniment s’entregarà per a la lluita contra el càncer.

Encara que enguany no s’han pogut dur a terme moltes curses, Gandia ha aconseguit recaptar de forma simbòlica 415 euros, que se suma a l’import acumulat de 137.000 euros aproximadament en el Circuit Valencià.

La donació permetrà subvencionar beques d’investigació per a continuar amb l’esforç de la societat en la lluita contra aquesta malaltia.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *