lasarga alcoimpuls

L’Associació Mariola Verda denuncia la situació a la Masia del Somo

Aquesta associació denúncia que els propietaris estan portant a terme uns treballs que, segons expliquen, no disposen dels permisos necessaris

Des de l’Associació Mariola Verda, una entitat amb més de 25 anys d’història, que té l’objectiu de protegir tot allò que envolta al Parc Natural, han volgut fer públic uns fets que estan ocorrent a la Masia del Somo.

Segons expliquen des de l’associació, els propietaris estan duent a terme uns treballs que, segons indiquen, no disposen dels permisos necessaris per a realitzar-los.

A més, expliquen, que han observat que s’han obert unes rases en la meitat de la massa forestal i algun abancalat per tal de portar, en un futur, la llum i l’aigua des d’una altra finca de la seua propietat.

També han posat uns pals al perímetre de la finca per a després poder col·locar una tanca, actuacions per a la qual tampoc compten amb el permís de la Conselleria.

A la zona més propera a la masia també hi ha una altra tanca que no compleix amb els requisits corresponents, ja que no és cinegètica.

L’Associació Mariola Verda va comunicar el dia 3 de desembre al Parc Natural, a l’Ajuntament de Bocairent i a l’Agent mediambiental, la situació que s’estava produint en la finca.

Aquests van comunicar a l’associació, que aquestes obres estaven paralitzades, però, el dia 5 de desembre, l’entitat es va desplaçar fins al mas, i van veure que les obres ja estaven finalitzades, amb els bancals llaurats per a intentar dissimular l’actuació que s’ha dut a terme.

Mariola Verda, a més destaca que, els propietaris van decidir tallar alguns pins i tallar el pas en alguns camins i sendes a vehicles de motor i sense, I han llaurat un camí molt proper a un abancalat.

Les obres que s’està realitzant de restauració sí que disposen dels permisos pertinents.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *