foradia subscriutegrat

Gandia té un nou rocòdrom d’última generació

Estarà ubicat al Club Alpí Gandia que obrirà d'ací a poc temps la seua seu de Beniopa, i tindrà 200 metres quadrats escalables i més de 6 metres d'altura

El Club Alpí de Gandia, ha instal·lat a la seua seu de la plaça Major de Beniopa un nou rocòdrom d’última generació que té més de 6 metres d’altura i compta amb més de 200 metres quadrats escalables.

Diana Morant, alcaldessa de la localitat ha celebrat que: “A partir de hui, s’amplia i millora l’oferta esportiva a Gandia amb unes instal·lacions dignes a l’altura de la nostra ciutat, on tindran cabuda escaladors aficionats, escaladors d’alt nivell, gent que vulga millorar els seus plans d’entrenament, xiquets, grans, i mitjançant convenis, també obrirà les portes a col·legis i instituts de la ciutat”.

Amb aquesta instal·lació es pretén aconseguir posar en marxa la primera Escola de Muntanya de la comarca, en la qual es podria oferir als centres escolars tallers i cursets per a iniciar-se en aquest esport. A més, també es podria fer formació de tècnics i atraure escaladors que es vulguen preparar per a competir en àmbit internacional.

El nou rocòdrom ha costat 250.000 euros, dels quals el consistori ha aportat 60.000 per a equipament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *