foradia subscriutegrat

Ximo Puig anuncia tres grans inversions per a Gandia

El president de la Generalitat, ha anunciat la licitació de l'estudi informatiu del tramvia Gandia-Dènia, el Centre integrat de Formació Professional, I la creació del Districte Digital

José Manuel Prieto, alcalde de Gandia, ha valorat els anuncis que ha fet el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, al debat de política general a les Corts Valencianes. Segons ha comentat l’alcalde: “Tots ells afecten per a bé a Gandia, perquè són inversions que se sumen a les que ja estan en marxa i a les inversions estratègiques, a l’aposta que en aquest temps difícil ha fet Gandia per les vides dels nostres ciutadans, per la generació d’oportunitats i per les nostres empreses i el sector productiu”.

Les inversions que ha anunciat Puig són: a licitació de l’estudi informatiu del tramvia Gandia-Dénia, el Centre integrat de Formació Professional, I la creació del Districte Digital a la localitat.

Pel que fa a la primera d’elles, Prieto ha declarat que serà “una infraestructura bàsica per a la vertebració de les comarques, la generació de riquesa i la creació d’oportunitats”. Respecte al Centre Integrat de Formació Professional, ha explicat que: “albergarà una inversió important en un sector per a nosaltres estratègic com és Beniopa-Passeig. Ja tenim el codi de centre que reconeix la creació d’aquest nou centre educatiu per part de la Conselleria d’Educació. No només suposa instal·lar 25 cicles formatius de cinc sectors professionals, sinó també que la demanda de les empreses coincidisca amb l’oferta que tenim de demandants d’ocupació en el mercat laboral”.

Finalment, la creació del Districte Digital a Gandia, que segons ha anunciat José Manuel Prieto: “Al llarg del mes d’octubre s’instal·laran les primeres cinc empreses, projectes d’start-up, en la nostra ciutat, en eixa ubicació provisional en el Grau, juntament amb la universitat”. Per a ell “que hi haja cinc empreses vol dir que hi haurà més, serà una aposta continuada per la innovació en salut i en la creació d’una ocupació amb qualitat”.

Aquestes inversions, en paraules del primer edil: “Tracen el camí d’un rumb molt clar, el de generació d’oportunitats i que Gandia avance en aquest sentit”.

Per a acabar la seua intervenció, Prieto ha valorat també les ajudes que ha creat el govern local, com els xecs de comerç, l’escolar-cultural, o les ajudes als sectors productius: “Els anuncis del president de la Generalitat se sumen als 1,5 milions d’euros que sols en 2022 aquest govern ha mobilitzat per tal d’ajudar a les nostres famílies. Més de 400.000 euros per als xecs comerç, més de 6.000 xiquets i xiquetes beneficiats dels xecs cultural-escolar amb 300.000 euros, els 75.000 euros per a inversions en els comerços, 70.000 euros als pescadors, i 250.000 euros als llauradors”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *