foradia camaraalcoi

Xarrada de presentació de ‘On viuen els Déus’ a Gandia

Aquest llibre és el nou treball d'Enric Alcayde Carbonell, i fa una recull de la seua experiència de diversos treekings a l'Himalaia

Enric Alcayde Carbonell passa molt de temps de la seua vida a Nepal, i després dels grans vincles que ha creat amb la població local, va decidir crear la Fundació Blossom Charity Project, que es dedica a l’escolarització infantil, i a l’atenció mèdica en les zones més remotes i rurals de Nepal.

Ara, a més, Enric ha volgut arreplegar les seues vivències amb el llibre ‘On viuen els Déus’. En aquest treball parla sobre la seua experiència en diversos treekings per l’Himàlaia, on sempre està acompanyat pel seu amic i guia Ambar.

Aquest llibre de viatges, fa una recopilació d’anècdotes, fotografies, que fan que puguem viatjar des de les nostres cases a aquest racó del món.

Tota la recaptació que aconseguisca ‘On viuen els Déus’ anirà destinada a ajudar a la Fundació Blossom.

Segons comenta Enric Alcayde: “El que he fet jo, ho pot fer qualsevol que vulga implicar-se en una nova forma de vida. Només s’ha de decidir”.

A més de la presentació també es farà una xarrada, en la qual es podran veure vídeos i fotografies en les quals l’autor mostrarà la porta d’entrada al Nepal, i ensenyarà les possibilitats per viatjar, els circuits de guiatge locals, els contactes necessaris, els diferents treekings i activitats possibles, i aclarirà qualsevol dubte que formulen els assistents.

Aquest acte es durà a terme el dia 13 de maig a les 20h a la Seu Social del Club Alpí de Gandia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *