foradia cdturisme

Convocat el quart concurs de cartes XL per als Reis Mags

En aquest certamen, organitzat per l'Associació Cultural Samarita i l'Ajuntament d'Alcoi, pot participar qualsevol persona sense limitació d'edat

Per quart any consecutiu, l’Associació Cultural Samarita i l’Ajuntament d’Alcoi, han convocat la quarta edició del concurs de cartes XL per als Reis Mags d’Orient. En aquest certamen pot participar qualsevol persona, ja que no hi ha cap limitació d’edat.

Aquestes cartes han de ser originals i inèdites, poden tindre qualsevol forma o format, han d’explicar que van dirigides a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Poden haver sigut realitzades per una persona a vàries, indicant el nom dels participants, i les dades d’un d’ells com a representant (nom, cognoms, direcció i telèfon).

En la carta s’haurà d’identificar el nom o noms del remitent, el seu número de telèfon i la direcció postal. A més, es podran penjar fotos al Facebook ‘Asociación Cultural Samarita’ o ‘Escuadra Negres Capitá Verds 2018’.

Hi haurà dos premiats, un a la Millor Carta XL i un Accesit, per a les cartes més vistoses i originals. Els guanyadors rebran dos pergamins acreditatius en el qual s’expliquen els premis: per a la millor carta XL serà un bo de compres per al Centre Comercial Alzamora valorat en 200 euros, i per a l’Accesit, un bo de compres al Centre Comercial valorat en 100 euros. A més, aquestes dos cartes s’emportaran un lot d’articles de promoció del Nadal Alcoià.

Aquestes cartes sols es podran arreplegar en el punt de recollida de Cartes de la Glorieta.

El jurat que seleccionarà les millors cartes estarà format per Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, l’Ambaixador, l’escrivà reial, dos representants de l’esquadra Negres i Verds 2018, uns representants de l’Associació Cultural Samarita, un representant de l’Ajuntament, i un professional del món artístic.

Es valorarà l’originalitat, el disseny, els desitjos, el sentit de l’humor i altres aspectes que el jurat considere oportú per a triar al guanyador.

El dia 5 de gener, es penjarà la mur de l’Associació i de l’Esquadra de Negres dels Verds, les fotografies de les cartes finalistes, i els guanyadors es faran públics una vegada passen les festes, que rebran la notícia o per telèfon o per les xarxes socials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *