foradia pressupostparticipatiualcoi

Seleccionat el cartell anunciador de la Cavalcada alcoiana dels Reis Mags 2019

• Alcoi ja té guanyador del concurs del cartell anunciador de la Cavalcada dels Reis Mags del 2019: Hazael Rico Bernat, amb la seua obra ‘Almagama’ • El jurat li ha atorgat 73 punts, una puntuació que registra una diferència notable per damunt dels altres treballs: el segon classificat ha tingut 49 punts.

Alcoi ja té guanyador del concurs del cartell anunciador de la Cavalcada dels Reis Mags del 2019: Hazael Rico Bernat, amb la seua obra ‘Almagama’.

El jurat li ha atorgat 73 punts, una puntuació que registra una diferència notable per damunt dels altres treballs: el segon classificat ha tingut 49 punts.

El jurat va votar puntuant els següents aspectes: tècnica utilitzada, colors emprats, composició, simetria matemàtica, tipografia, originalitat, i presentació. Dels 25 cartells presentats, en van quedar 12 seleccionats, i finalment va resultar guanyador el d’Hazael.

Amb les obres presentades es muntarà una exposició en l’Àgora que es podrà visitar del 3 al 27 de desembre en horari de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres (excepte els dies festius).

Hazael, que obté un premi de 1.100 euros, és alcoià de naixement (1993), va estudiar en l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

El jurat del concurs, per la seua banda, estava format per Raül Llopis i Palmer, regidor de Festes, que ha actuat com a president, Montse Ripoll Pascual; professora de la Secció d’Expressió Plàstica i Visual i Directora de l’Escola de Belles Arts d’Alcoi, Rafael Calbo Such; Cap del Departament de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Margarita Valor Valor; Professora titular en el Departament d’Enginyeria Gràfica (DIG) del Campus d’Alcoi de la UPV, María del Carmen Calero García; del departament de Dibuix de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi i Ignacio Trelis Sempere, Pintor i Assessor Artístic de l’Associació de Sant Jordi. Susana Sánchez Rei, funcionària de l’ajuntament d’Alcoi ha actuat com a secretària.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *