foradia pressupostparticipatiualcoi

Juan Fernández: “Des dels col·legis de Farmàcia hem dit que si podem ser útils estem disponibles”

"Ara mateix la que ha arribat és la vacuna de Pfizer, però més endavant arribaran d'altres laboratoris", ens parla en 'el poble és savi'

El farmacèutic Juan Fernández ens ha donat una xicoteta classe teòrica sobre les vacunes contra la Covid-19: “Ara mateix la que ha arribat és la vacuna de Pfizer, però més endavant arribaran d’altres laboratoris, i encara que utilitzen tecnologies diferents per a crear-la, totes elles tenen més d’un 90% d’efectivitat”.

Segons ens han informat, a hores d’ara, les farmàcies no tenen cap competència: “és el govern central el que les ha adquirit i les comunitats autònomes estan fent la distribució, ja que són les que tenen aquesta competència transferida”, però, en tot cas: “des dels col·legis de Farmàcia hem dit que si poder ser útils per a alguna cosa, estem disponibles per tal d’ajudar”, ha afegit Fernández, ja que és una lluita de tota la societat.

La vacuna anirà aplicant-se progressivament als 15 grups que s’ha plantejat, però com ha explicat Juan Fernández: “no sabem si nosaltres anirem en el grup d’altres sanitaris, o en els dependents de supermercats, no està res confirmat, ni tenim informació. De moment començaran pel grup més urgent”.

Font: Belén Rivas./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *