foradia

Andrés reivindica un transport públic que comunique Alcoi amb pobles com Agres

• Un dels aspectes que s’han de millorar a Alcoi i els pobles que el voltegen és la connexió comunicativa amb el transport públic • Andrés es considera un ciutadà indignat amb les polítiques que s’estan aplicant a Alcoi, per exemple amb les "polítiques de persecució de gossos"

Conèixer la teua ciutat és saber de la seua història, la seua evolució, els seus símbols, els seus punts forts i els seus punts febles, els seus potencials i les seues limitacions.

També és conéixer els teus veïns i veïnes i el seu pensament. Cada persona és un món i cada món conté infinites característiques de les quals podem aprendre i comprendre on i com vivim.

En aquesta secció hem volgut preguntar a les nostres veïnes i veïns sobre qüestions generals de la nostra ciutat i del nostre entorn. A través d’aquestes entrevistes tenim l’oportunitat de veure Alcoi, i molt més enllà, des de diferents perspectives i realitats. Anem allà.

Un dels aspectes que s’han de millorar a Alcoi i els pobles que el voltegen és la connexió comunicativa amb el transport públic. Així ens ho transmet Andrés, qui assenyala que “seria millor per a tots si existirà un servei de transport que ens comunicara amb pobles com Agres o Benilloba”.

Per altra banda, i relacionat amb els autobusos, Andrés ens comenta, coneixedor del tema, que “és una vergonya que un ajuntament suposadament d’esquerrers contracte un servei de transport d’autobús privat que explota als seus treballadors”.

Andrés es considera un ciutadà indignat amb les polítiques que s’estan aplicant a Alcoi, per exemple amb les “polítiques de persecució de gossos, es preocupen de perseguir a les iaies i als seus gossets, estem evolucionant cap a un estat cada vegada més totalitari. De fet, les campanyes de propaganda del Govern també són totalitàries, l’alcalde està col·locant per la ciutat imatges seues que pareixen les de Mao Tse Tung”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *