foradia subscriutegrat

Una Adoració emotiva però molt solitària en una nit màgica

Els Reis Mags d'Orient van acudir a la plaça d'Espanya per a realitzar la tradicional adoració ja a les 23:15 de la nit, dins del toc de queda per tal d'evitar possibles aglomeracions.

A través de Youtube vam poder veure una Adoració que de segur que per a tots és inoblidable. Des de les pantalles es podia observar una Plaça d’Espanya completament buida de gent, de sil·lenci. Alcoi va complir amb les mesures de seguretat Covid-19, i alcoianes i alcoians es van quedar en casa.

Els tres Reis Mags havien arribat a Alcoi i, ja que estaven ací, amb totes les dificultats que ha posat la pandèmia, no podien anar-se’n sense fer aquest tradicional acte, d’adoració al xiquet Jesús.

L’acte va començar ja entrat el toc de queda, a les 23:15, per tal d’evitar possibles aglomeracions i per tant, protegir la salut de tots, i més ara, en la situació en la qual es troba la ciutat d’Alcoi.

Com marca la tradició, no podia faltar ‘El Mesias’ de Haendel, i un impressionat castell de focs artificials que de segur que va sonar per totes les cases alcoianes.

Ara, haurem d’esperar un any més, amb més il·lusió que mai, perquè d’ací a un any la Cavalcada torne a portar la màgia i la il·lusió als carrers.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *