foradia subscriutegrat

La Festa d’Alcoi mostra la seua cara més solidària

• L'Associació de Sant Jordi col·labora amb Ashproal en la donació de joguets per a xiquets sense recursos i finança un camió de butà per a Càritas • L'Associació ha col·laborat amb Ashproal en aquesta campanya per cercar que la festa dels Reis Mags arribe a totes les llars.

L’Associació de Sant Jordi i Ashproal van repartir ahir dimarts un centenar de joguets a xiquets de famílies amb recursos limitats. El Museu Alcoià de la Festa va acollir l’acte de lliurament de joguets a xiquets de famílies amb escassos recursos.

L’Associació de Sant Jordi ha col·laborat amb Ashproal per cercar que Nadal Alcoià i la festa dels Reis Mags arribe a totes les llars. Els nous estatuts remarquen el foment d’actes solidaris  també ha col·laborat amb Càritas en la seua campanya contra la pobresa energètica.

“L’Associació és part important de la festa dels Reis i no hem dubtat a intentar amb aquesta iniciativa que la màgia es transmeta al nombre més gran de famílies“, afirma el president, Juan José Olcina, que va estar acompanyat en el lliurament de joguets per la regidora de Serveis Socials, Aroa Mira.

El lliurament dels joguets culmina una campanya solidària nadalenca que l’Associació va començar amb una important donació amb la qual evitar la pobresa energètica.

Recordem que la Institució ha donat 1.008 euros a Càritas Interparroquial d’Alcoi per a finançar el projecte Aquest hivern, que ningú passe fred. La donació de l’entitat festera permetrà a Càritas comprar un camió de botelles de butà.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *