foradia elgrat

Els contagis augmenten a Castalla a pesar del confinament perimetral

Ara mateix la incidència acumulada arriba als 1.560 positius per cada 100.000 habitants, per això, des del govern de la localitat demanen als veïns i Veïnes que reduïsquen la mobilitat al màxim per tal d'evitar més contagis

L’Ajuntament de Castalla fa una valoració de la situació després d’haver superat una setmana des de que es va decretar el confinament perimetral de la localitat, i des de que es van implantar les mesures restrictives que va adoptar la Generalitat Valenciana.

Segons informen des del govern local, la localitat actualment té 158 casos positius, és a dir, 54 més que fa una setmana, i ara la incidència arriba als 1.560 positius per cada 100.000 habitants, com han indicat les dades de la Conselleria de Sanitat.

Antonio Bernabeu, alcalde de Castalla, ha informat que: “multipliquem per diverses vegades els indicadors raonables d’incidència acumulada, situats en 250 casos, la qual cosa ens dóna una idea de l’alarmant grau de contagis que tenim al nostre poble”.

Per aquest motiu, l’alcalde ha recordat als veïns i veïnes la necessitat de reduir al mínim qualsevol moviment: “llevat que siga imprescindible, per la qual cosa pregue als casteluts que facen el sacrifici de confinar-se a casa”, i ha demanat que es complisquen de manera “estricta” les mesures sanitàries per a tractar d’aturar la propagació de la pandèmia.

Els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, estan tallant les carreteres, vies i camins d’accés a Castalla per a mantenir de la millor forma possible el confinament perimetral, per això, cada dia entre les 6 del matí fins a les 22 hores els agents fan unes 300 identificacions.

La policia ja ha hagut d’imposar diverses denúncies a vehicles que han intentat modificar la senyalització sense permís i accedir a la població per llocs no autoritzats, saltant-se les mesures de confinament establertes.

Des de la Policia Local demanen la màxima col·laboració ciutadana, i adverteixen que: “no ens tremolarà el pols a l’hora d’imposar les sancions corresponents”. Les quanties de les infraccions relacionades amb la Covid-19 són molt altes, ja que les greus poden arribar fins als 30.000 euros, i les molt greus fins als 60.000 euros. Si el denunciat ha rebut ja multes reiteradament, aquestes podrien arribar fins als 300.000 o 600.000 euros respectivament.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *