foradia subscriutegrat

Les ajudes d’habitatge per a col·lectius vulnerables ajuden a 29 persones

En total s'ha destinat una partida de 31.321 euros que han sigut finançats per la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

29 persones residents a Alcoi s’han beneficiat de les ajudes directes que ha creat la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica que estan regulades dins del Pla Estatal d’Habitatge 2018-2020.

Aquest programa dona una solució residencial immediata a persones víctimes de violència de gènere, a persones que han patit desnonament de l’habitatge habitual, persones sense llar i altres persones especialment vulnerables afectades directament o indirectament per la Covid-19.

La Conselleria ha destinat una partida de 31.321 euros que han tingut un import per persona des del 500 fins als 2.450 euros.

El 52% de la quantia total s’ha destinat al pagament de lloguers de les persones interessades que no podien fer front al pagament.

S’ha atés a un total de 29 unitats de convivència especialment vulnerables minimitzat l’impacte de la pandèmia i afavorint la permanència a l’habitatge habitual, mantenint així l’arrelament al seu barri.

Maria Baca, regidora d’Habitatge, ha declarat que: “és una línia d’ajudes molt necessària que serveix a l’administració local com a eina per poder donar una resposta més àgil i complementària en aquests moments a col·lectius que presenten una situació de gran vulnerabilitat a l’àmbit social i econòmic en un context de pandèmia. Valorem de manera positiva les mesures que s’estan implementant des de la conselleria que junt amb altres ajudes que hem ajudat a tramitar, com són les de lloguer ordinari, per a joves i afectats per la covid-19 estan servint per a donar suport a la ciutadania en aquests moments tan difícils”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *