foradia subscriutegrat

Ibi inicia la conversió a zona de vianants del seu casc antic

El pressupost de licitació del projecte és de 554.923 euros i l'empresa encarregada de dur-la a terme és BECSA i està previst que duren 3 mesos

Durant el dilluns 18 de gener han començat a Ibi les obres de conversió a zona de vianants del barri antic. Unes actuacions que es duen a terme gràcies a l’àrea de Territori i Patrimoni de l’Ajuntament de la localitat. Amb aquest projecte es vol millorar l’accessibilitat i donar prioritat als vianants, així com revitalitzar la zona i donar un impuls que millore les condicions de vida del nucli antic del municipi.

Les obres afectaran els següents carrers: Santa Teresa, San Juan, Plaça de Les Corts, tram des de la Plaça de l’Església fins a la Plaça de Les Corts, carrer Vicente Pascual, Empedrat, Quatre Cantons, Ravalet, Major i Sant Roc.

Aprofitant aquests treballs, també es realitzaran millores com la renovació i ampliació de les xarxes d’aigua potable i sanejament, ampliació de la xarxa de gas, la senyalització de la zona i l’obra civil per al futur soterrament dels encreuaments aeris de baixa tensió i telefonia.

El pressupost base de licitació d’aquestes actuacions és de 554.923 euros, i BECSA serà l’empresa encarregada de dur l’obra a terme, un termini d’execució de tres mesos. L’Ajuntament es farà càrrec econòmicament al 100% de la conversió en zona de vianants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *