foradia subscriutegrat

Vicente del Bosque visita Ibi

D. Vicente del Bosque ha estat nomenat Soci d'Honor del club esportiu local.Vicente del Bosque ha estat rebut pel President de U.D. Rayo Ibense, Juan Antonio Bernabeu, jugadors i patrocinadors així com per membres de la Corporació Municipal.

Vicente del Bosque Socio Honor UD Rayo Ibense 2

Vicente del Bosque va lamentar no poder estar present al Campionat de Futbol Sala Paralímpic./ lesmuntanyes.com

L’entrenador de la selecció espanyola, D. Vicente del Bosque, ha visitat aquest dimarts la vila joguetera en un acte organitzat per U.D. Rayo Ibense en el qual ha estat nomenat Soci d’Honor del club esportiu local. D. Vicente del Bosque ha estat rebut pel President de U.D. Rayo Ibense, Juan Antonio Bernabeu, jugadors i patrocinadors així com per membres de la Corporació Municipal.

L’alcalde d’Ibi ha fet lliurament al seleccionador nacional d’un monument dels Reis Mags com a record de la seua visita a Ibi. L’entrenador de la selecció espanyola ha agraït a la U.D. Rayo Ibense el gest, lamentant no haver pogut estar present a Ibi durant el Campionat Nacional de Futbol Sala Paralímpic celebrat el passat any i ha assenyalat que “és un orgull ser soci d’honor d’aquest important club”.

 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *