foradia subscriutegrat

Nou taller d’ocupació FORMA’T ALCOI

El taller té una durada de 12 i s'han contractat a 10 alumnes treballadores i un equip directiu i docent

El 30 de desembre de 2020 va començar el taller d’ocupació FORMA’T ALCOI, per al qual s’han tingut que contractar a 10 alumnes treballadores i un equip directiu i docent.

El taller tindrà una duració de 12 mesos, i té com a objectiu realitzar i integrar operacions de suport administratiu i atenció a usuaris en diferents departaments municipals.

En aquesta primera edició s’ha donat la circumstància de què totes les persones seleccionades han sigut dones, i totes elles compleixen amb els requisits mínims establits: tindre més de 25 anys, ser desocupades, registrades en Labora, i compleixen els requisits establits en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

En el taller s’impartiran dues modalitats formatives: Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, i Activitats Administratives en la Relació amb el client.

El programa es pot realitzar gràcies a la subvenció de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Per a desenvolupar-lo, l’Ajuntament d’Alcoi ha rebut de la Direcció General d’Ocupació i Formació una subvenció de 240.206 euros.

Per tal de posar el material informàtic necessari per a poder dur a terme aquesta formació, l’Ajuntament ha fet una inversió de 6.130 euros.

El programa està pensat perquè siga mixt, és a dir, d’ocupació i formació, que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones a les quals va adreçat, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interés general i/o social que possibiliten a l’alumnat/treballador la realització d’un treball efectiu mitjançant el contracte per a la formació i l’aprenentatge, que juntament amb la formació professional, done més qualificació professional i ajude a la inserció laboral.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *