foradia subscriutegrat

El programa d’inserció sociolaboral realitza un taller formatiu per a millorar l’ocupabilitat

'Connecta't a l'ocupació' és el títol d'aquest taller que s'ha dut a terme en quatre sessions en les quals han participat 8 persones

Des de la regidoria de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha realitzat un taller anomenat ‘Connecta’t a l’ocupació’, que s’ha dividit en quatre sessions, en les quals han participat 8 persones.

En la primera sessió s’ha tractat el Mercat de treball i les competències professionals, en la segona, l’objectiu professional; en la tercera, s’ha parlat sobre eines de cerca activa d’ocupació, i l’última sessió s’ha dedicat al dret laboral bàsic.

Aranza de Gracia, regidora d’aquesta àrea, ha estat present durant la primera sessió, i va animar als participants a aconseguir les habilitats per a poder entrar en el món laboral i ha reconegut l’esforç que realitzen per créixer i millorar les seues capacitats.

L’Ajuntament d’Alcoi du a terme aquest programa des de l’any 2017, i es pot fer gràcies al cofinançament de la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020, i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

‘Connecta’t a l’ocupació’ té com a objectiu millorar l’ocupabilitat dels participants, realitzant sessions individuals com cursos i tallers, i també gràcies a l’Itinerari Personalitzat Individual que es fan cadascun dels usuaris que entren a formar part d’aquest programa.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *