foradia elgrat

La Generalitat dóna més d’1.350.000 euros a Alcoi per a ocupació

Amb les diferents ajudes que s'han rebut en l'últim any s'ha pogut contractar a 79 persones des d'octubre de 2019 fins a l'actualitat

L’Ajuntament d’Alcoi ha aconseguit subvencions per a poder realitzar set programes de la Generalitat Valenciana. Unes ajudes de més d’1.350.000 euros que han pogut fomentar l’ocupació i la contractació d’un total de 79 persones des d’octubre de 2019 fins ara.

L’última subvenció que s’ha donat és la del programa EMCORP 2020 concedida per Labora, i que té un import de 171.558 euros, amb els quals s’han pogut contractar a 12 persones majors de 30 anys: 4 oficials forestals, 4 peons forestals i 4 oficials de jardineria.

La resta de subvencions a les quals s’ha presentat l’Ajuntament, i que han rebut finançament, ha permés contractar a 42 persones, menors de 30 anys, qualificats i no qualificats.

Els qualificats estan realitzant tasques en benefici de la ciutat en matèries com medi ambient, informàtica, educació infantil, treball social, arquitectura, entre d’altres.

L’altre programa d’ocupació que s’està realitzant a Alcoi és el taller d’ocupació relacionat amb el turisme de naturalesa. Una iniciativa que ha estat subvencionada amb un import de 232.054 euros i que ha donat l’oportunitat de donar treball a 13 persones que estaran treballant fins a finals d’any.

Un altre dels programes per a contractar a majors de 30 anys, ha sigut per a fer tasques d’obra, electricitat, i jardineria, en el qual s’han pogut contractar a 7 persones que estan treballant des del mes de desembre de 2019.

El programa EMPA ha contractat a un agent d’ocupació i desenvolupament local, i l’EMPACE, a altres 5 persones més, que també s’han dedicat al foment de l’ocupació dins de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament local d’Alcoi, Ibi i Ontinyent.

Alberto Belda, regidor d’Ocupació, ha assenyalat que: “La nostra prioritat segueix sent el foment de l’ocupació a través de tots els mecanismes al nostre abast i aquests programes són per a molta gent, una gran oportunitat per a incorporar-se al mercat laboral“.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *