foradia subscriutegrat

Un país al servei de la vida

Article per Trini Rubio

Hem encetat l’any amb una situació molt complexa degut a l’increment de contagis provocats per la COVID-19 i la pressió assistencial que això implica al nostre sistema sanitari i el pes sobre el seu personal. Per això, tenim la convicció que és moment de continuar redoblant esforços, ampliant mesures i ajudes als que més ho necessiten, si volem protegir-nos amb garanties davant d’aquesta amenaça que no ens dóna treva. I per aconseguir-ho, és imprescindible que ho fem compartint responsabilitats per avançar conjuntament com a poble, no deixant a ningú enrere i combatent a aquest enemic comú.

Hem d’aturar el país per a vacunar i posar l’economia al servei de la vida. És l’única forma de llevar-li gasolina a la pandèmia. Un procés que ja està en marxa però que haurem d’incrementar el ritme si volem arribar a tota la població el més aviat possible. No podem perdre ni un minut més, hem de continuar reforçant amb personal i recursos per enfortir la primera línia.

Les dades ens demanen implementar mesures més restrictives, garantir el seu compliment i tancar grans superfícies comercials, les no alimentàries, el temps que faci falta, així com les sales de joc i els bingos. Accions que han d’anar acompanyades de les corresponents mesures i ajudes laborals i econòmiques, per protegir als sectors afectats, tal i com s’ha vingut fent des del principi d’aquesta crisi sanitària, tant des del govern central, autonòmic, com municipal, adoptant les mesures que facin falta per a poder cobrir les diferents situacions derivades del tancament de comerços, hostaleria i altres llocs de treball. Mai serà suficient, però els esforços i els acords han de continuar si volem acompanyar als més perjudicats.

Ja fem tard per a molta gent, però si volem sortir enfortits com a poble d’esta situació tan complexa com inesperada, volem reactivar i reconstruir la nostra terra amb garanties i fer-li front al virus, tindrem que posar el millor de nosaltres.

Font: Trini Rubio, Coordinadora Municipal de Podem Alcoi./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *