lasarga itealcoi

S’aprova la proposta de Podem al plenari per a millorar el ‘Portalemp’

Aquesta plataforma està pensada per a fer arribar a les persones que busquen feina, les ofertes de treball que tenen empreses i l'Ajuntament

A l’últim plenari de l’Ajuntament d’Alcoi, es va aprovar la proposta de Podem per tal de reforçar i millorar la plataforma ‘Portalemp’. Aquest instrument facilita a aquelles persones a buscar treball, ja que empreses, i l’Ajuntament, pengen ofertes laborals.

Aquesta proposta la va realitzar el grup després de rebre queixes i observacions de persones que utilitzen aquesta web, com per exemple, la falta d’actualització de les ofertes, la no caducitat passat un temps, o la poca interacció entre el portal i les persones inscrites, per tal de saber com va la sol·licitud, o si el procés de selecció continua en marxa. Una altra de les queixes és que moltes d’aquestes ofertes estan poc temps actives i no s’ha fet difusió d’elles, i per tant no poden arribar a totes les persones interessades.

La proposta de la formació morada, té dos punts importants: realitzar una campanya informativa sobre ‘Portalemp’ i el seu funcionament, i revisar els algoritmes utilitzats perquè la pàgina siga útil, estiga al dia i mantinga a les persones informades dels processos actius o tancats, sobretot a aquells que s’han inscrit en alguna oferta.

Cristian Santiago, portaveu de Podem, ha afirmat que: “el nostre compromís amb la reactivació de la ciutat, i la recuperació i creació de llocs de treball és ferm. Per això, entenem, que és imprescindible continuar potenciant les ferramentes i els recursos dels quals disposa el govern municipal, com Portalemp, amb l’objectiu de millorar les prestacions d’aquesta plataforma com la transparència, el seguiment i actualització constant de les diferents ofertes de treball, i que una bona ferramenta per accedir al món laboral, siga una bona ferramenta”.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *