foradia pressupostparticipatiualcoi

Els populars critiquen que Alcoi ja no estiga tancat perimetralment

Des del Partit Popular, demanen a l'alcalde que exigisca a la Generalitat recuperar aquesta restricció de mobilitat

El Partit Popular d’Alcoi no està d’acord amb el govern Valencià amb la decisió de posar fi al tancament perimetral de la localitat. Des del partit expliquen que no entenen per què Ximo Puig ha reduït aquesta restricció a la ciutat, quan la incidència és de 2.400 casos per cada 100.000 habitants.

“No té cap sentit que a principis de gener, amb una taxa de 1.120 casos, Puig tancara la ciutat, i ara, que s’ha duplicat la incidència, decidisca obrir i ampliar la mobilitat de les persones”, ha expressat el regidor del Partit Popular, Quique Ruiz.

Ruiz, a més, argumenta que, la decisió del Consell va en contra de la petició que es va acordar el dilluns en la Junta de Portaveus: “Vam demanar al govern valencià que enfortira les restriccions i ens trobem amb una relaxació de les mesures en una de les ciutats que pitjor ho estan passant per la crisi sanitària”.

El portaveu popular fa una crida a la ciutadania perquè siguen “més responsables que el president de la Generalitat” i que limiten els seus desplaçaments sols per a casos imprescindibles.

Quique Ruiz ha considerat que aquesta nova mesura no beneficia als interessos d’Alcoi i defén que: “Des de l’Ajuntament estem instant als veïns a què s’autoconfinen i des de la Generalitat ens motiven a eixir d’Alcoi més enllà de motius laborals”.

Per tots aquests motius, el regidor del PP, insta a l’alcalde, Toni Francés a què reclame a Puig “una rectificació i decrete el tancament perimetral d’Alcoi”. “Sabem que és dut mantenir confinada la ciutat, però és necessari per a limitar al màxim els moviments dels nostres veïns, reduir la propagació del virus i evitar el col·lapse total de l’hospital”, ha defensat el portaveu.

A més, també reclama a Francés que es pose “immediatament” el reforç policial acordat pels portaveus municipals per controlar el compliment de les restriccions: “La situació en l’hospital és desesperada. Hem d’ajudar a impedir que es desborde”, ha argumentat Quique Ruiz.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *