foradia mediambient

Les PCR a escolars s’han realitzat a l’aparcament del Poliesportiu Francisco Laporta

Aquesta decisió, s'ha pres de forma extraordinària davant la saturació del Punt d'Atenció Continuada, i així agilitzar les proves de l'alumnat i conéixer els resultats en el menor temps possible

Durant el matí del 26 de gener s’estan realitzant les PCR dels escolars de les aules confinades de tota l’àrea de salut d’Alcoi a l’aparcament del Poliesportiu Francisco Laporta, concretament en dos punts, un en l’aparcament que està davant del cementeri, i l’altre a ‘l’aparcament del monòlit’.

Aquesta mesura que ha decidit l’Àrea de Salut d’Alcoi, s’ha degut a la saturació del Punt d’Atenció Continuada, i amb aquest canvi es pretén agilitzar les proves de l’alumnat i conéixer la situació real en el menor temps possible.

L’alumnat pertany a un total de 15 aules de diferents localitats de la dita Àrea de Salut, i s’han citat cadascuna a una hora.

“La nostra Àrea de Salut està tenint una incidència molt alta amb moltes aules confinades a diferents municipis. El protocol estableix que quan una persona a l’aula resulta positiva tota la classe s’ha de fer la prova, per això i tenint en compte les circumstàncies actuals de saturació s’ha pres aquesta mesura excepcional. Esperem que en els pròxims dies millore la situació i no calga repetir accions com aquesta”, ha declarat el regidor de Salut Pública, Miguel Juan.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *