Foradia parentesisajudalcoi

Gandia preveu plantar més de 250 arbres per a reposar l’arbrat en mal estat

Aquest procés permetrà també revisar la integritat de l'arbrat dels carrers i dels sistemes de reg

La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alicia Izquierdo ha informat que l’Ajuntament de Gandia ha iniciat la primera fase de les tasques enfocades a reposar els arbres a diferents zones urbanes de la localitat. Aquests treballs donen continuïtat als treballs que ja s’han realitzat en algunes zones de la ciutat.

Izquierdo ha destacat que: “en les pròximes setmanes es preveu plantar més de 250 arbres de diferents espècies”, una tasca que es realitzarà gràcies a un procés en el qual s’utilitzaran màquines ‘destoconadores’: “El que anem a fer, sobretot, és eliminar les restes d’arbres secs que es troben en els escocells de la ciutat, i també les soques, un procés que es coneix coma ‘destoconar’, i en el qual s’utilitza diferents tipus de màquines que serveixen per a poder llevar la soca i les arrels que queden sota la superfície del terreny”, ha explicat la regidora de Gestió Responsable del Territori.

Alicia Izquierdo també ha subratllat que aquests treballs cuiden el sòl i permeten re-condicionar-lo per a tornar a plantar-hi, al mateix temps que “es recupera tot el sistema de reg que hi puga estar en mal estat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *