foradia subscriutegrat

Xàtiva subvencionarà l’adquisició dels ponxos escolars per al fred

S'invertiran 10.000 euros que serviran per a abonar el 50% del cost a través de les AMPES dels centres educatius

L’Ajuntament de Xàtiva ja ha aprovat les bases reguladores per a subvencions directes a instituts, col·legis públics i concertats, i AMPES de la localitat, per a l’adquisició de ponxos per al fred i així poder garantir el compliment dels protocols de seguretat als centres educatius a causa de la pandèmia.

El passat 19 de juny el Consell va acordar com a mesura preventiva, ventilar els espais davant de la Covid-19 i així fer una renovació de l’aire.

Ara, durant els mesos d’hivern, els escolars estan patint les conseqüències d’aquesta mesura, ja que les temperatures són més baixes.

Per aquest motiu, l’Ajuntament va repartir més de 1.750 ponxos per al Fred entre l’alumnat d’infantil i primària. Ara es subvencionarà el 50% del cost d’aquestes peces per a cursos superiors de primària i secundària dels centres educatius de Xàtiva. Es destinarà una quantia de 10.000 euros.

Els interessats hauran d’aportar una sèrie de documentació a banda de la sol·licitud degudament emplenada amb les dades de l’entitat, com el programa d’adquisició de subministrament (nombre d’alumnes sol·licitants, preu, unitats…), el pressupost detallat de la compra, les certificacions de la Tresoreria General de la Seguretat Social, el certificat bancari per poder efectuar pagament, i la declaració responsable. Les AMPES també presentaran una certificació acreditant que l’associació està inscrita al Registre Municipal d’Associacions Ciutadanes.

El termini de presentació serà de 10 dies naturals des de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *