foradia camaraalcoi

Alcoi, Bocairent, Xàtiva i Dénia tornen a aparéixer en una revista turística nord-americana

• Les accions de promoció turístiques de les comarques continuen recollint resultats • Aquest fet de promoció turística ha sigut realitat gràcies a la visita que van fer alguns periodistes (un press trip) nord-americans a les nostres comarques

Les accions de promoció turístiques de les comarques continuen recollint resultats. Xàtiva, Bocairent, Alcoi i Dénia han tornat a eixir publicats a una revista internacional com a destins turístics. ‘Old World Charm in Southern Valencia’ (l’encant de l’antic món del sud de València) és el títol de l’article que ha publicat a una revista nord-americana especialitzada en turisme, Gonomad.com, que compta amb 150.000 visitants únics al mes.

En aquest article, es ressalta d’Alcoi, entre altres atractius: els parcs naturals i el seu valor mediambiental, el cementeri Sant Antoni Abad i la seua història, la Llotja de Sant Jordi i la seua arquitectura, els productes de la fàbrica de Cerveses Lluna…

De Bocairent, s’emfatitza en la seua rica història, visible, entre d’altres, en els seus carrers i en les Covetes dels Moros. De Xàtiva es parla com la ciutat dels Borja, amb els seus vestigis i rutes turístiques. De Dénia, per la seua banda, es fa valdre el seu Castell i la seua gastronomia.

Aquest fet de promoció turística ha sigut realitat gràcies a la visita que van fer alguns periodistes (un press trip) nord-americans a les nostres comarques el passat 8 de novembre, iniciativa organitzada, a través de l’oficina espanyola de turisme de Nova York, en col·laboració amb Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña.

Aquest tipus d’accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de la regidoria de Turisme”, comenta la regidora de Turisme d’Alcoi, Lorena Zamorano, “són fonamentals per a posicionar la destinació als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat, a més són una forma de trencar l’estacionalitat turística, ja que donen a conéixer elements que es poden visitar al llarg de tot l’any”.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *