foradia becasivace

El 95% de les PCR fetes al Poliesportiu han donat negatiu

Es van realitzar aproximadament unes 300 proves, de les quals sols 14 han resultat ser positius d'origen social

Des del Centre de Salut Pública d’Alcoi, i la Direcció d’Infermeria d’Atenció Primària es va organitzar durant la jornada del dimarts una presa de mostres de PCR als aparcaments del Poliesportiu Francisco Laporta.

Aquestes proves estaven dirigides als contactes estrets de 15 centres educatius de diferents municipis del Departament de Salut d’Alcoi, ja que la setmana passada no es van poder realitzar per culpa de la quantitat de casos confirmats.

Es van dur a terme unes 300 proves, de les quals, ara coneixent els resultats, es pot dir, que el 95% d’ells han donat positiu. Sols 14 persones són positius, d’origen social/familiar. L’alumnat que ha donat positiu, i la seua aula continuarà confinada fins a la setmana pròxima.

Alberto Belda, regidor d’Educació, continua insistint en el fet que les aules “són l’espai més segur per a la infància i les dades ho estan demostrant. El nombre de casos és mínim i els contagis són d’origen social o familiar, és a dir, que no s’han contagiat al centre educatiu, els positius no han transmés la Covid a les aules on guarden les distàncies i es tenen totes les mesures de seguretat pertinents”.

El regidor també afegeix que: “Les xifres han de tranquil·litzar a les famílies perquè demostren que al centre educatiu és el lloc on menys risc hi ha de contagi”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *