lasarga mediamborganica

Les obres del programa ARRU finalitzaran en unes dos setmanes

Aquestes actuacions han afectat als Carrers Ponent, Sant Pancraci, Serrans i part de Divina Gràcia de la localitat d'Oliva

En dos setmanes finalitzaran les actuacions que formen part del programa ARRU de regeneració urbana del nucli antic. Aquests treballs han tingut una inversió de 331.106 euros. Els carrers Ponent, Sant Pancraci, Serrans, i part de Divina Gràcia, de la localitat d’Oliva, han sigut els que s’han vist beneficiats d’aquestes renovacions.

Les obres es van iniciar en juliol de 2020 i la seua finalització estava prevista per a desembre, però, per un problema de subministrament del material ha generat que l’acabament es retarde 5 setmanes, de manera que la totalitat dels treballs estaran finalitzats a mitjans del mes de febrer.

El programa ARRU està cofinançat entre el Ministeri de Foment, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Oliva. Pròximament està previst l’inici de les obres de reurbanització del Carrer St. Vicent, així com altres actuacions en l’àmbit del nucli antic que es donaran a conéixer.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *