foradia cdturisme

Compromís demana comissió d’investigació dels projectes i obres d’Ortiz

• Raül Seguí: “demanarem una comissió d’investigació sobre totes les adjudicacions, projectes i obres que ortiz ha dut a terme a alcoi” •Compromís presentarà una moció al Ple demanant una comissió d’investigació sobre totes les adjudicacions • Una investigació sobre tots els projectes que Ortiz va dur a terme a Alcoi de la mà de Sedano

Raül Seguí

Raül Seguí./lesmuntanyes.com

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Seguí, ha informat que el seu grup presentarà una moció al Ple demanant una comissió d’investigació sobre totes les adjudicacions, projectes i obres dutes a terme per les empreses d’Enrique Ortiz per a l’Ajuntament d’Alcoi.

Cal tenir en compte que Ortiz està sent investigat i jutjat per casos semblants en altres municipis, i que les gravacions policials en el “cas Brugal” revelen indicis de presumptes tractes de favor a les obres adjudicades a les empreses del constructor per part del govern de Jordi Sedano“Si hi ha casos on la via administrativa està esgotada, serà necessari obrir la via penal”, ha afegit el regidor.

“Tenint en compte la quantitat de projectes problemàtics duts a terme per les empreses d’Ortiz a Alcoi, i coneixent que l’empresari és el presumpte cap de diverses trames de corrupció, és necessari que els alcoians i alcoianes sigam coneixedors de totes les possibles irregularitats dels projectes que l’empresari ha realitzat per al consistori. afirma el regidor.

Seguí recorda que quan Sedano va aprovar el projecte del Bulevar, es va presentar un informe negatiu per part de la interventora de l’Ajuntament, i que el projecte incomplia diverses normatives. Així mateix, va quedar demostrat que a les obres del Calderon hi va haver pagaments irregulars, o que el pàrking de La Rosaleda no va estar ben projectat des del principi.

El regidor de Compromís conclou, “Ha d’haver responsabilitats per aquest malbaratament dels diners dels alcoians, per això demanem al Ple que s’òbriga .

Font: Redacció./


Una resposta de Compromís demana comissió d’investigació dels projectes i obres d’Ortiz

  1. […] Alcoi manifesta el suport a la iniciativa de Compromís d’engegar “una comissió de recerca que estudie a fons totes les adjudicacions, […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *