foradia subscriutegrat

L’IES Pare Vitòria celebra la 38 edició de la Setmana Cultural

Des del 8 de febrer fins al 12 en l'Institut alcoià es duran a terme moltes activitats, que a més de fer que l'alumnat passe uns dies més divertits, continuaran aprenent

Edicions anterios de les activitats al Pare Vitòria

L’IES Pare Vitòria ja ho té tot preparat per a la 38 edició de la Setmana Cultural, en la qual s’han organitzat multitud d’activitats que es realitzaran al centre i fora d’ell.

Des del centre de secundària volen que els seus alumnes continuen aprenent, però amb activitats com jocs, tallers, xerrades, excursions, projeccions de pel·lícules, gimcanes i, fins i tot, karaoke.

També, durant aquesta setmana es podrà veure a l’institut, l’exposició ‘Fotografiar la natura. Papallones’, de Josep Durà Peiró.

Encara que des del Pare Vitòria informen que totes les activitats s’han dissenyat complint els protocols i les mesures de prevenció enfront de la Covid-19 que s’han establert des de la Conselleria d’Educació, també avisen que la programació es pot veure alterada en funció de com vaja evolucionant la pandèmia.

A més del professorat i l’AMPA del centre, també col·laboren entitats i persones com: Vicent Camps, Pep Cantó, Francesc Anyó, Vicent Beltran, Guillermo Grindlay Lledó, Jordi Peidro, Marta López, el grup de música Atupa, Lucía Mompó i Labora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *