foradia subscriutegrat

Els centres educatius celebren la Pau a la Glorieta

El CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, CEIP Sant Vicent, CEIP Miguel Hernàndez, els Salesians de Sant Vicent Ferrer, els Salesians Juan XXIII, i els IES Andreu Sempere i Pare Vitòria, animats pels estudiants de Tasoc de Batoy, han reivindicat la Pau a través dels valors de l'esport

Durant el matí del 28 de gener, uns grups d’alumnat dels centres educatius CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, CEIP Sant Vicent, CEIP Miguel Hernàndez, els Salesians de Sant Vicent Ferrer, els Salesians Juan XXIII, i els IES Andreu Sempere i Pare Vitòria, animats pels estudiants de Tasoc del CIP FP Batoy, s’han unit a la Glorieta per a reivindicar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

Mitjançant l’esport han volgut reivindicar valors com la igualtat, la tolerància i el respecte, i per això, dos representants de cada centre han anat unint peces per a formar els cercles olímpics, mentre que es llegien les seues frases per la pau. Una alumna de l’IES Andreu Sempere, ha llegit el manifest, i seguidament per a tancar l’acte, l’alumnat de Tasoc, que prèviament havia estat fent llocs amb l’alumnat més menut, ha organitzat un ball en el qual han participat tot l’alumnat i professorat assistent.

A més, els membres del govern, així com els regidors d’altres partits de la corporació municipal, han estat presents en aquesta festa per la pau. L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha dedicat unes paraules, i ha reflexionat sobre la importància de mantenir la pau, i més en moments com aquests en els que hi ha un greu conflicte en Europa, entre Rússia i Ucraïna.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *