foradia subscriutegrat

‘L’amor vertader’ el projecte per a conscienciar als joves de Gandia per al pròxim Sant Valentí

S'han distribuït una sèrie de cartells amb missatges pels centres educatius de la localitat per a ensenyar als joves que és i que no és l'amor

Des de la regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, encapçalada per Juana Navarro, s’ha dut a terme una iniciativa amb motiu de la celebració de Sant Valentí, el dia 14 de febrer.

‘L’amor vertader’, nom que rep aquest projecte, està destinat a la joventut de Gandia, i el seu objectiu és conscienciar sobre que és l’amor i que no és amor. Per tal de dur a terme aquesta campanya s’han repartit cartells amb missatges pels centres educatius de la localitat.

Segons ha explicat Navarro: “Ho estem fent perquè creiem que moltes vegades hi ha uns conceptes erronis sobre que és l’amor, i és important que vagen aprenent els joves quan no hi ha amor encara que ells creguen que això si és amor. Estem molt interessats en què aquest projecte seguisca avant i l’alumnat es consciencia del que realment és l’amor i com tindre una relació de parella basada en el respecte i la confiança”.

La campanya mostra missatges erronis i confusos com: “La gelosia és una prova d’amor”, “L’amor ho supera tot” o “Sense tu no sóc res”.

Amb aquesta iniciativa es vol ensenyar que és una relació tòxica, o la diferència entre l’amor i la dependència emocional o l’obsessió per altra persona, ja que en molts casos aquests comportaments poden desencadenar en violència de gènere.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *