foradia subscriutegrat

Cada divendres podrem gaudir del programa ‘Estem… de Cine’

Aquesta iniciativa està organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi han preparat una programació per a gaudir des de les nostres cases cada divendres de maig d'aquest Magazín Cinematogràfic

‘Estem… de Cine’ és la nova proposta que la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat per tal d’amenitzar les vesprades dels divendres del mes de maig.

Des de les nostres cases podrem gaudir d’aquest Magazín cinematogràfic que estarà dirigit i presentat per Jorge Hinojosa i que es publicarà a les 6 i mitja de la vesprada de cada divendres en les xarxes socials d’aquesta regidoria.

Aquest programa durarà aproximadament una hora i es buscarà connectar amb el públic a través de pel·lícules. Cada capítol estarà dedicat a un gènere cinematogràfic específic i s’analitzarà una pel·lícula, a més també els espectadors podran proposar.

Les pel·lícules triades estan dirigides generalment a un públic jove, però també es repassaran alguns clàssics o ‘films’ importants per a la història del cinema.

En aquest Magazín no sols estarà Jorge Hinojosa, ja que setmanalment comptarà amb una persona col·laboradora.

Com ha explicat la regidora de Joventut, Maria Baca: “Jorge Hinojosa va impartir un workshop durant el curs passat en el CCJ en el qual va quedar patent que a la ciutat tenim a joves molt interessats al cinema i la televisió, amb ganes d’escriure o, simplement, de conéixer més sobre el seté art, amb aquesta activitat aportem cultura d’una forma amena i divertida“.

Els tres primers programes parlaran sobre Ciència-ficció, Comèdia Romàntica i Screwball Comedy, i per últim, Terror i Suspens.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *