foradia ivace

Possibles 10 ubicacions per a la vacunació massiva en Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi ha enviat un informe a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a explicar les característiques d'aquest

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha respost a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a la seua sol·licitud sobre preparar un informe en el qual s’indiquen diferents espais que pogueren acollir una vacunació massiva.

En aquest document, el govern local ha explicat 10 possibles ubicacions i les seues característiques. Unes ubicacions que podrien canviar segons varie la pandèmia, així que és un document obert que podria modificar-se adaptant-se a les necessitats de cada moment.

7 d’aquests espais són a l’aire lliure, que són: els aparcaments del Poliesportiu Francisco Laporta, l’aparcament del Cementeri, la plaça d’Al Azraq, en la zona asfaltada; al parc situat a l’antic abocador de Cotes Baixes, en la Plaça Enric Valor (Uixola), al carrer Montdúber de Batoi, al poliesportiu d’aquest barri i a la zona on se situa el mercat ambulant.

Les 3 opcions restants serien espais coberts, dos d’ells al Poliesportiu Francisco Laporta, concretament el Pavelló Miguel Sarasa, i la pista exterior coberta, i l’altre seria l’Àgora.

En el document que l’Ajuntament ha fet arribar a la conselleria, s’ha fet una descripció de cadascun dels espais, els accessos, la superfície útil, els subministraments, les necessitats operatives, i altres observacions.

Ara la Conselleria de Sanitat està elaborant un llistat amb aquestes propostes per tal de valorar-les, i veure quins són els més apropiats.

Com ha explicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés: “Cal tindre en compte que la vacunació massiva no començarà de manera immediata i cal planificar-ho tot bé. Tal com va dir el president Ximo Puig, s’espera que aquesta vacunació es puga donar a partir d’abril sempre que es complisquen els terminis esperats de recepció de les vacunes. Des de l’Ajuntament ens hem posat a la disposició de la Generalitat per a oferir-los tot el que siga a la nostra mà per a afavorir aquest procés de vacunació”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *