foradia subscriutegrat

164 persones sancionades per la Policia Local per infringir el tancament perimetral a Gandia

A més, s'han de sumar 181 que s'han posat per part de la Policia Nacional. Aquestes infraccions s'han realitzat durant el tercer cap de setmana de dispositiu

Des de principis del mes de febrer la Generalitat Valenciana va decretar que les localitats amb més de 50.000 habitants quedarien tancades perimetralment durant els caps de setmana.

Aquesta restricció afecta la localitat de Gandia, que cada setmana prepara un dispositiu especial per a controlar les entrades i eixides de la ciutat amb Controls fixos i mòbils en la qual participen la Policia Local, la Policia Nacional, Protecció Civil, i la Guàrdia Civil, per tal d’assegurar que s’apliquen totes les normatives.

Aquest cap de setmana ha sigut el tercer de tancament, i segons han informat les fonts de la Policia Local, es va controlar a un total de 7.323 vehicles, dels quals van ser sancionats 164 per incomplir el tancament perimetral de Gandia.

Per part dels controls de la Policia Nacional, s’han registrat un total de 181 sancions.

A part de les sancions per saltar-se el tancament perimetral, la Policia Local també ha multat a 30 persones per no portar la mascareta i altres 41 per no respectar el toc de queda.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *