foradia aproop

Oliva prepara una jornada informativa sobre la Fibromiàlgia

Està organitzada per l'Àrea de Salut d'Oliva, i se celebrarà el pròxim dissabte 20 de febrer de forma telemàtica

Des del departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, i amb la col·laboració de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de la Safor, s’ha organitzat per al dissabte 20 de febrer la IV edició del cicle de conferències sobre aquesta malaltia.

Aquestes xerrades tractaran sobre temes d’especial interés per a persones que pateixen la Fibromiàlgia, i també per a la societat en general, per a conéixer la seua realitat i aprendre a conviure amb ella.

Enguany la jornada estarà oberta a totes les associacions, persones afectades, familiars, personal sanitari i professionals de la salut, amb la finalitat de fer d’aquest encontre, un punt de trobada per a donar a conéixer aquesta malaltia i les seues conseqüències, en l’àmbit laboral, social, sanitari, i també familiar.

Les conferències es podran seguir per Facebook i Youtube a partir de les 16:30h en obert per a tot aquell que estiga interessat.

La programació començarà a les 16:30h amb la xerrada ‘Impacto i significancia de la activación de retrovirus endógenos en la Fibromialgia, el Síndrome de Fatiga Crónica y el Síndrome post-Covid’, a càrrec de la professora de Medicina i Ciències de la Salut, Elisa Oltra. Seguidament, a les 17:30h, tindrà lloc: ‘Encefalomielitis Miálgica/Síndrome de Fatiga Crónica y Covid persistente: dos caras de una misma moneda”, que durà a terme el Doctor Jesús Castro-Marrero, de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *