foradia subscriutegrat

Els agricultors d’Oliva s’instrueixen per a actuar davant possibles riscos

S'ha creat un fullet informatiu que resumeix de forma clara i explicativa com s'ha d'actuar en cas de patir robatori, intoxicació, descontrol de crema de restes de poda o si hi ha un focus descontrolat de plagues

El Departament d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva ha creat un fullet que explica als agricultors com han d’actuar davant possibles perills, com per exemple, un robatori, intoxicació per utilitzar productes químics, possible descontrol de crema de restes de poda, o si es pateix algun focus descontrolat de plagues.

El fullet estarà disponible en establiments de productes agrícoles, en els edificis municipals o en diferents comerços del municipi, amb l’objectiu que estiga a l’abast de les persones interessades. També es podrà descarregar a la web municipal.

“Continuarem treballant per a donar facilitats i tindre informats a tots els nostres agricultors, escoltarem les demandes que ens facen arribar i els facilitarem tot el que estiga en les nostres mans perquè puguen actuar de manera ràpida davant les problemàtiques que puguen sorgir en la seua tasca diària”, ha explicat el regidor de l’àrea, Miquel Doménech.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *