foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat aconsegueix les cures pal·liatives a domicili

A més, la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat col·laborarà amb el Departament de Salut per promoure la seua adhesió al IV Pla de Salut de la Comunitat

El President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Blas Calbo, s’ha reunit amb el gerent del Departament de Salut d’Alcoi, J. Enrique Barbeito, per tal de transmetre-li la necessitat que tota la ciutadania de les comarques puga disposar de cures pal·liatives a domicili.

En els últims mesos, alguns dels municipis de menor població havien transmés la seua preocupació perquè algunes persones en situació de malaltia greu referien no haver rebut cures pal·liatives a domicili, sinó que havien de desplaçar-se als centres sanitaris de les comarques.

Amb aquesta reunió, el president de la Mancomunitat ha obtingut la confirmació que totes les persones que necessiten cures pal·liatives les podran rebre en el seu domicili, garantint que reben l’atenció més adequada a les seues circumstàncies i vetllant per la qualitat de vida als municipis de menor població.

A més, la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat col·laborarà amb el Departament de Salut donant a conéixer la Xarxa Salut entre els municipis per tal de promoure la seua adhesió al IV Pla de Salut de la Comunitat. La Xarxa Salut té com a objectius promoure la divulgació en matèria de salut per a millorar la salut i qualitat de vida en les poblacions, així com contribuir a la participació ciutadana i reduir les desigualtats en salut en l’àmbit local.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *